Τηλέφωνο 2310 222 303

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΕΛΛΥ)

Π. ΚΟΝΤΖΑΜΑΝΗ

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

 

Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οδοντιατρική στο ΑΠΘ και εργάστηκε ως οδοντίατρος για επτά χρόνια. Έκανε παιδαγωγικές σπουδές που την οδήγησαν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έχει Πτυχίο Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής της ζωής σχεδίαζε με μολύβι πρόσωπα και ζωγράφιζε πέτρες με νερομπογιές και βερνίκια.

Άρχισε ξανά να ζωγραφίζει, με κάρβουνο, ξηρά παστέλ και λάδια, όταν συμμετείχε σε εργαστήρια ζωγραφικής, το 2010 και το 2011, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, με δασκάλα την κυρία Λία Ελευθεριάδου.

Το 2013 παρακολούθησε μαθήματα Εικαστικών των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης με την κυρία Κατερίνα Μπουρατζή, οπότε δούλεψε με ακρυλικά χρώματα.

Συμμετείχε στους “Παράλληλους Δρόμους” του ΣΚΕΤΒΕ το 2014, το 2015 και το 2016. Τη δεύτερη φορά βραβεύθηκε.

Από το 2015 συμμετέχει στο Εργαστήριο Γυμνού Μοντέλου, με υπεύθυνο τον κύριο Γιάννη Αδαμαντίδη.

Έχει εκθέσει έργα της στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Νεάπολης, στο πολυχώρο Τέχνης Remezzoκαι στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, σε ομαδικές εκθέσεις συμμετεχόντων σε εργαστήρια, στη LaMamArt και στην έκθεση βραβευθέντων στους “Παράλληλους Δρόμους”.

Από το Δεκέμβριο του 2016 είναι μέλος του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδας και συμμετείχε στην Έκθεση Ζωγραφικής και Αγιογραφίας των Νέων Μελών.

Τα πρόσωπα, πάντα οι ανθρώπινες μορφές, που απεικονίζονται μέσα στο περιβάλλον τους, είτε στη φύση είτε στην πόλη, είναι τα αγαπημένα της θέματα.

 

ΠΙΝΑΚΕΣ

ΧΑΡΤΗΣ

ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ